Skoči na vsebino

Vikend programi

Vsi, ki si želite odpočiti telo in duha v naravi in v družbi konj ste vabljeni, da se nam pridružite na vikend programu. Pustite vse skrbi vsakdanjika za sabo in se sprostite v objemu narave in živali ter si naberite novih moči za prihajajoči teden.

Vikend program

Po prihodu in namestitvi bomo ob kavici nekaj besed namenili psihologiji konja »101«. Nato se bomo podali v hlev in spoznali vse naše kosmate prijatelje. Po želji se nam lahko pridružite in spoznate, kako poteka večerna oskrba konja in njegovega domovanja. Po večerji se nam lahko pridružite od večernem druženju ob ognju, če pa si želite malce samote se lahko odpravite na sprehod ali v sobo. Drugi dan se bomo po zajtrku namenili v hlev, kjer bomo konja najprej očedili in pokrtačili ter izkusili čare Equility-ja. Naš odnos s konjem bomo še nadgradili in se povzpeli na konjev hrbet ter se preizkusili v jahanju. Po kosilu in popoldanskem počitku si bomo vzeli nekaj časa za spoznavanje Tellington TTouch metode za konje in po kratkem teoretičnem delu novo znanje preizkusili v praksi. Tudi ta večer se nam lahko po večerji pridružite ob ognju. Tretji dan bomo po zajtrku najprej konje s Tellington TTouch metodo pripravili pocrkljali in jih tako pripravili na jahanje. Nato bomo ponovno sedli na konjeve hrbte in preizkusili, kaj smo si zapomnili od prejšnjega dne. Po kosilu in pred odhodom pa bomo naše druženje zaključili še z igro s konji, Equility-jem.

Termini: po dogovoru
Trajanje programa: 3 dni
Prihod: prvi dan med 16.00 in 18.00 uro
Odhod: tretji dan po 17.00 uri
Cena: 250€

Program zajema: 
– 2x polni penzion (nočitev, zajtrk, kosilo, malica, večerja) 
– Psihologija konj »101« / Kdo je konj Program
– Crkljanje s konji in krtačenje
– 2x učenje jahanja
– Izvajanje Equility-ja
– Vodeno delo pri oskrbi konj in ostalih živali
– Predstavitev Tellington TTouch metode 
– Turistična taksa
– Nezgodno zavarovanje

"Limited edition" vikend program

Začela se je pomlad, narava se prebuja, živali postajajo vedno bolj aktivne in se nastavljajo toplim sončnim žarkom. To je pravi čas za nas, da se tudi mi prebudimo in polni energije stopimo v poletje. Pridružite se nam, ko bomo s pomočjo konja odkrivali svoje potenciale. 

Prvi dan se bomo spoznali ob kavici, čaju ali domačem soku nato pa se bomo sprehodili po posestvu in spoznali štirinožne prijatelje. Po ogledu boste do večerje imeli čas, da se mirno namestite.
Drugi dan se bomo napolnili z energijo z jutranjim pozdravom narave. Po zajtrku bomo v objemu gozda poiskali notranji mir in se tako sprostili za dopoldansko meditacijo. Po kosilu pa se bomo podali v svet konj in gradili zaupanje vase in v timsko delo z vodenjem konja preko različnih preprek. Ko bomo začutili to zaupanje pa se bomo podali na pot osvobajanja našega telesa skozi svobodno gibanje konja. Po večerji smo pripravili prav poseben dogodek z očiščevanje skrbi, ki vam ga za enkrat ne zaupamo, saj ostaja presenečenj. Tudi tretji dan bomo v juro zakorakali z pozdravom naravi in se po zajtrku prepustili meditaciji s konji. Po kosilu pa bomo pokukali še v svet eteričnih olj. 

Termini: 28.5 – 30.5.2021
Trajanje programa: 3 dni
Prihod: prvi dan med ob 18.00 uri
Odhod: tretji dan ob 15.00 uri
Cena: 310€

Do 25.3.2021 je 10% popusta s kodo KANPOLJUB10

Program zajema: 
– 2x polni penzion
– 1x osvobajanje gibanje sebe skozi svobodno gibanje konja
– 1x vodenje konja na podlagi vzajemnega zaupanja
– 2x jutranji pozdrav Naravi
– 2x iskanje notranjega mira skozi čarobnost gozda
– 1x očiščevalnim ritual ob ognju
– 1x vodena delavnica: Moje telo, moja duša , moje eterično olje
– 1x meditacija s konji
– 1x meditacija za notranji mir
– Turistična taksa
– Ves material potreben za vaš oddih
– Vodenje oddiha
* v soboto zvečer vas čaka prav posebno presenečenje