Skoči na vsebino

Teambuilding

V kolikor vam je naš način dela všeč in želite z nami preživeti nekaj časa, a v naši ponudbi niste našli programa, ki bi bil za vas pravi, bomo veseli vašega klica ali e-maila. Pripravili bomo program, ki bo pisan na vašo kožo in bo vseboval vse vaše želje.

Predstavitev posestva in našega dela

Naš način dela s konji in živalmi na sploh je malce drugačen predvsem zaradi naše filozofije. 
V tem programu vas popeljemo po našem posestvu, vam predstavimo hleve, konje, našo filozofijo in predvsem naše delo. 

Program je namenjen skupinam, ki bi želele videti naše delo v praksi. 

Termini: po dogovoru
Trajanje programa: 2 uri
Min. št. udeležencev: 15 Max. Št. Udeležencev: 50
Cena: 30€ na osebo
Program zajema:
– predstavitev posestva
– predstavitev konjev in našega dela s konji
– predstavitev uravnoteženega jahanja
– vodenje programa
– nezgodno zavarovanje

Team building

Za dobro poslovanje podjetja je ključno dobro počutje zaposlenih in vodij. Ne samo dobro počutje, temveč tudi njihovo sodelovanje in komunikacija.
Tega se na ranču zavedamo, zato smo pripravili dva posebna programa, ki povečata pozitivno energijo in poživljata duha.

Program 1: skupinska sprostitev v naravi in z živalmi

Prvi program Skupinska sprostitev v naravi in z živalmi je tro urni program, katerega glavni namen je skupini polepšati in popestriti del dneva. Najprej se bomo zbrali ob kavici in čaju. Okrepčani boste lažje sledili podrobnejši predstavitvi konjev, njihove govorice ter obnašanju. Po pogovoru se bomo odpravili do konjev v hlevu, ki jih bomo lahko pobožali in pocrkljali. Nato se bomo preizkusili v jahanju po mini poligonu, ki je postavljen v maneži. Po jahanju se bomo pomerili v lokostrelstvu in streljali z loki Robina Hooda, Longbowi. Ko bomo dobili zmagovalca, bo le ta prejel lepo nagrado, nato pa se bomo posladkali z zasluženim aperitivom.

Termini: po dogovoru
Trajanje programa: 3 ure
Min. št. udeležencev: 15 Max. Št. Udeležencev: 50
Cena: 55€ na osebo
Program zajema:
– Kava ali čaj
– Psihologija konja »101« / Kdo je konj
– Stik s konjem
– spoznavanje pravilnega pristopa do konja
– kratko jahanje
– lokostrelstvo
– nagrada za zmagovalca v lokostrelski tekmi
– zaključni aperitiv
– vodenje programa
– nezgodno zavarovanje

Program 2: krepljenje ekipnega duha v naravi in z živalmi

Drugi program, Krepljenje ekipnega duha v naravi in z živalmi pa zajema tako sprostitev ob konjih kot tudi zabavne aktivnosti, ki vzpodbujajo ekipno delo. Dopoldne bomo namenili stiku s konji in jahanju, tako da bomo ob kavici ali čaju najprej nekaj besed namenili psihologiji konja in pravilnemu pristopu do teh mogočnih živali. Nato bomo konje pocrkljali, pokrtačili in pripravili na jahanje. Na konjevih hrbtih se bomo preizkusili v jahanju po mini poligonu v maneži. Pomerili se bomo tudi v lokostrelstvu in preko turnirja izbrali najboljšega strelca, kateri bo dobil tudi lepo nagrado. Popoldne pa bomo namenili krepljenju ekipnega duha. Tako se bomo po kosilu in popoldanski kavici odpravili novim dogodivščinam na proti in pilili komunikacijo in skupno delo preko različnih nalog. Podjetje lahko izbere med 3 različnimi tematikami.

Termini: po dogovoru
Trajanje programa: 7 ur
Min. št. udeležencev: 10 Max. Št. Udeležencev: 30
Cena: po dogovoru
Program zajema:
– Kava ali čaj
– Psihologija konja »101« / Kdo je konj
– Stik s konjem
– spoznavanje pravilnega pristopa do konja
– kratko jahanje
– lokostrelstvo
– nagrada za zmagovalca v lokostrelski tekmi
– kosilo
– vodene delavnice za spodbujanje ekipnega dela na temo Igre, Equility ali Tellington TTouch
– zaključni aperitiv
– vodenje programa
– nezgodno zavarovanje

Prva možnost so različne skupinske igre, katerih glavni namen je spodbujanje komunikacije med osebami. Kako lahko skupina z zavezanimi očmi iz navadne vrvi naredi pravokotnik ali trikotnik? Ali pa kako svojega partnerja, ki ima zavezane oči pripeljati čez različne ovire, ne da bi le ta padel? Te nalogi in še več drugih bomo preizkusili in se ob njih dodobra nasmejali in zabavali.

Druga tema je Equility. Equility je igra s konjem na tleh. Kako konja pripraviti, da ti sledi, gre skozi labirint in slalom ali pa preskoči majhno prepreko? Ja, da to dosežemo, se moramo poglobiti v konjevo razumevanje, se mu prilagoditi in naše želje in navodila jasno predstaviti. Si lahko predstavljate, kako to vpliva ne samo na posameznikov odnos do timskega dela temveč tudi na njegovo samozavest. Iz izkušenj vemo, da se oseba počuti neizmerno ponosno in sposobno, ko uspe to veliko žival pripraviti do igre! Za večjo zabavo pa bomo poskrbeli tudi z vodenjem drug drugega in vživljanjem v konjevo kožo.

Treta tema pa je Tellington TTouch metoda. Kljub temu, da je metoda osnovana za boljše počutje, odpravljanje nezaželenih vedenj in navad ter kot pomoč pri zdravljenju je glavna filozofija metode razumevanje, širjenje dobrega počutja in spodbujanje doseganja svojih potencialov. Ali si predstavljate podjetje, v katerem delujejo po tem principu? V tem programu bomo praktično spoznali, kaj je Telington TTouch za ljudi ter kako to impliciramo. Preko izvajanja prijemov drug na drugem bomo krepili komunikacijo, preko dela na tleh pa se bomo dotaknili še timskega dela.
Preden se naše poti razidejo pa se bomo posladkali še z aperitivom.