Skoči na vsebino

Kdaj potrebuje konj varuha z angelsko dušo?
Predvsem takrat, ko mu starost ali zdravstvena hiba ne dopuščata, da bi še naprej aktivno sodeloval pri delu.

Večinoma se konji sedaj še vedno uporabljajo predvsem za jahanje. Še vedno obstaja veliko ljudi, ki konja zamenjajo takoj, ko jim slednji užitka jahanja ne more več ponuditi. Predvsem je to vidno pri tekmovalnih konjih, katere jahači/lastniki zamenjajo takoj, ko konj ne dosega več njihovih pričakovanj.

Veliko ljudi se odloči za nakup konja zase ali za otroka, brez da bi se zavedali kaj to prinese (življenjska doba, finančni strošek, vložen prosti čas in podobno). 

Kar nekaj takih konj pristane pri nas.

Naša filozofija govori, da vsaka žival, ki pride k nam in postane del rančarske družine, ostane na posestvu do smrti.

Tekom let smo se znašli pred finančnim izzivom, saj tak način dela s konji ni prav dobičkonosen. Starejši, oslabljeni ali poškodovani konji potrebujejo posebno nego. Taka nega zajema vse od posebnih dodatkov za ohranjanje telesne teže ter zdravil za lajšanje tegob, več veterinarskih pregledov, vsakoletnih korekcij konjevega zobovja pa do obiskov osteopatov, homeopatske podpore in drugih specialnih tretmajev. Konje, ki potrebujejo posebno nego pri nas ne uspavamo, ampak jim želimo omogočiti čim dostojnejši pokoj.

Tukaj se obračamo na vas. Na tiste, ki v teh konjih vidite živo bitje, ki mu ne moremo skrajšati življenjske dobe zaradi človeških pričakovanj oziroma zahtev.

Pomagajte in postanite Angel varuh bitju na ranču in mu tako omogočite daljše, lepše in dostojnejše življenje.

Zakaj bi postal angel varuh konju?

Če se strinjate, da si vsak zasluži lepo življenje in dostojno starost, tudi živali, jim to skupaj omogočimo. Stari in poškodovani konji, v katerih običajno ljudje ne vidijo vrednosti, vam bodo hvaležni.

Poleg tega pa je v mesečnem prispevku na konja vključena popolna oskrba konja. Če postanete angel varuh, je v tem znesku zajeto vse, brez dodatnih in nepredvidljivih izdatkov.

V kolikor pa bi imeli svojega konja, bi zanj poleg mesečne oskrbe plačevali tudi kovaške in veterinarske storitve, ter druge nepredvidljive stroške.

Če v vas tli ljubezen do konj in se le odločite in postanete Angel Varuh za vsaj pet mesecev vam šestega podarimo.

Pokažite, da vam je mar!

Kaj s tem pridobite?
Kot Angel Varuh pridobite certifikat, zlati žetonček pripadnosti, zgibanko o vašem konju, mesečno poročilo, po 15.5. 2021 pa boste Angeli varuhi svojega konja lahko spremljali tudi v živo preko kamer, ki bodo nameščene v hlevu in ob jahališču.

Kako postanem Angel varuh?

Najprej si izberite svojega konja, nato izpolnite obrazec spodaj.  
V roku 24 ur vam pošljemo vse nadaljnje informacije.

Postani Angel Varuh:

Zanzibarju

s prispevkom 310€ na mesec

Gipsiju

s prispevkom 350€ na mesec

Gaji

s prispevkom 310€ na mesec

Pegazu

s prispevkom 310€ na mesec

Lučki

s prispevkom 250€ na mesec

Izi

s prispevkom 250€ na mesec

Loli

s prispevkom 250€ na mesec

Pikiju

s prispevkom 250€ na mesec

Pišite nam: